CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, May 11, 2011

abu:  kau kalau nak girlfriend kau nak jenis yang 

        macam mana?
ali:    mesti mantop.
abu:  kau nak mantop je kan? muka macam mana?
ali:    muka mesti macam lisasurihanih.
abu:  uisshh tu gua pun loike. hehee
ali:    aku kalau muka buruk-buruk ni aku tak 
        pandang. 
abu:  aku pun! hehehee
ali:    kalau buruk lepas tu gemuk. lagi aku tak 
        pandang.
abu:  aku rasa semua laki pun tak pandang. kahkah



siot. habes aku ni sape nak pandang? 
*nak terjun KLCC!*
okbai

9 comments:

Abang Zam said... [Reply to comment]

jangan risau..aku pandang kau 25 kali
serius!

*celaka..kau tak update langsung eh?

Ain said... [Reply to comment]

@Abang Zam
aku busy sikit la lately ni. mane nak hapdet. aku bukak belog kau je :)

kau pandang aku 25kali. ni buat aku sayang kau ni. tium ititttttt. haha

Anyez Nasri ツ said... [Reply to comment]

anyez gemuk , tk lawa . tk ada sape pandang :'(

Ain said... [Reply to comment]

@Anyez Nasri
kita senasib :'(

ainaabdrahim said... [Reply to comment]

ish kau , mana ada gemok buruk lah ! kau tu org tgk smpai tak tgk tmpt laen adalah . org pandang mesti cakap 'eh comel lah budak ni' ha baru btol :)

SobriMansor said... [Reply to comment]

??????

Ain said... [Reply to comment]

@SobriMansor
makcu lagi lawa dr lisasurihani kan.. :P

Ain said... [Reply to comment]

@ainaabdrahim
ish kau. jgn hiperbola boleh? nak suruh belanja kepsi lettewwwww

mushroom said... [Reply to comment]

awak, saya tgk awak cumellah.. saya sukak tgk awak :)