CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, May 21, 2011

kalau perempuan gemuk?

komen orang kalau perempuan gemuk pergi interview:

 secretary:
"kau tau tak kalau nak jadi secretary body kena macam Rozita Che Wan. 
rumah kau takde cermin ke?" -boss




model
"bagus! body macam ni la yg kami cari. lemak tepu sana sini. gelebeh sana gelebeh sini. sesuai sangat jadi model untuk iklan Jus Mate 5."-Dr. Rozmey


ouh gamba ni nampak kurus sikit. angle baik :)
p/s: sila abaikan makhluk hitam tu

ok ok..susuk yang besar & gelebeh



lelaki memang taknak berpasangan dengan perempuan gemuk eh? ouh gemuk buruk..
okbai

40 comments:

mushroom said... [Reply to comment]

kadang2 ada lelaki tuh g kutuk2 perempuan gemuk.. geram oh..

Ain said... [Reply to comment]

geram kan kan. grrrr

no_answer said... [Reply to comment]

gemuk weyh kau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Abang Zam said... [Reply to comment]

kau tak gemuk sayang
kau chubby


macam...errrm.....tak pe lah

Ain said... [Reply to comment]

@no_answer

yela yela.. kau kurus. pfftt

Ain said... [Reply to comment]

@Abang Zam

macam apa? sepak kang! mencik!


hahaha

Abang Zam said... [Reply to comment]

ok ok..macam lembu

comel kan lembu atas tu..kihkihkih

no_answer said... [Reply to comment]

babi lembu .

hahahahaha .

weyh , aku kurus lah!

cuma buncit ja :P

*bukan sebab terlalu asik onani okeyh !

hahahahahah

Ain said... [Reply to comment]

@Abang Zam

kauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! memang nak kene lempang kan? merajuk!


*jap. lembu atas? no_answer eh? ouh dia memang lembu :)




heheh

Ain said... [Reply to comment]

@no_answer

weh. nak lucah kat belog abagzam je. kat sini tak dibenarkan.

Abang Zam said... [Reply to comment]

tu la..model kt atas tu dengan lembaga hitam tu

mana dapat model perempuan gemuk tu weh? muka melayu, tapi solid

no_answer said... [Reply to comment]

apa cilakak nya pulak aku yang lembu . kau tuh lembu lah , tak sedar diri .

tu haa , asal kau gelap kan makhluk itam tuh ? sebab dye lg cantek daripada kau ?

Ain said... [Reply to comment]

@Abang Zam

ouhh model comel tu? taktau lah sape. gamba mmg ada dlm lappy. aku uplod jelah. gamba paling kurus tu :)


solid kan? solid kepalahotak kau. hahahaha

Ain said... [Reply to comment]

@no_answer


ok fineeee. aku la lembu.. aku la gemuk. kau bukan lembu. kau tak gemuk..


makhluk hitam tu tak hensem. harus dihitamkan bagi mengelak penyakit muntah kunin. sekian

no_answer said... [Reply to comment]

yessss !

sentap lah kan nie ?

hahahahahahahaha :D

aku pasti rindu kan korang berdua

T_T

Ain said... [Reply to comment]

@no_answer

jgn nak start buat ayat sedih ye. aku tak suka! *amaran keras*

kau pergi matrik macam tak boleh on9 langsung kan? ngade!

no_answer said... [Reply to comment]

eh , boleh , tapi takdak masa .

tunggu aku betul free baru aku on9 .

nak buad cm ner .

kau jage lah diri kau okayh , sumpah dah start rindu :'(

Ain said... [Reply to comment]

@no_answer

untuk aku pun tak ada masa kenn... tak sayang lettewwww

no_answer said... [Reply to comment]

alaaaaaa , bak lah no . ty pepehal aku mesej kau .

hahahaha .


weyh , nie pic bila ?

*harap harap bukan sekarang :P

Ain said... [Reply to comment]

@no_answer


gambar lama ni.. 2tahun lepas *ok tipu je*


kahkah

Abang Zam said... [Reply to comment]

bagus lah..aku berjaya cantum 2 buah hati

korang beromen dengan bahagia lah ya :)

aku senang hati tengok korang berbaik
hehehehe

Ain said... [Reply to comment]

@Abang Zam


eh kau. aku dgn lembu sekor tu takkan baik.

tadi suruh aku janji janji. jgn risau. kita nak kawen nanti aku jogging sampai kurus. dah janji kan?
bhahaha

no_answer said... [Reply to comment]

ouh damn !

kau gemok , tanak lah bawak date .

tak sesuai dengan aku .
wakakaka .

OMG ! OMG ! huh !!!!

ceyh zam , kau yang suka romen dgn dye nak kaitkan aku laka .

lempang nak !

Abang Zam said... [Reply to comment]

aku suka romen dengan gadis gemok sebab nak pegang, peluk sedap

kau ape tahu budak kecik masuk matrix..kahkah

Ain said... [Reply to comment]

aku tak kesah pun lah korang dua gaduh kat belog aku ni haa...



pffftttt

Abang Zam said... [Reply to comment]

betul kau tak kisah? kalau tak kisah sila bagi number fon

pffffttt

Ain said... [Reply to comment]

@Abang Zam

okay jap lagi aku PM no aku oteh syg?
pffftt

Bro Azqar said... [Reply to comment]

hehe cepuk je boss tu.. kate kat dia.. sape boss sekarang? :P

Ain said... [Reply to comment]

@Bro Azqar

ceritanya sekarang ni, dia yang boss :P

muhamad hanif said... [Reply to comment]

HAHAHA ! ni entri pujian or kutukan ?

Azroy Kassim said... [Reply to comment]

baa~ CAK!!

percubaan jd secretary dan model yg tak berjaya oleh ain.. haha

ouh.. sedap di peluk woo.. comfort~

Ain said... [Reply to comment]

@muhamad hanif

ouh ni entry sentap namanya ya :)

Ain said... [Reply to comment]

@Azroy Kassim

jadi model berjaya. tapi aku tolak tawaran tu. tak sanggup ngadap muka Dr.Rozmey tetiap hari.

combi said... [Reply to comment]

erk??cantek 2 subjektif..gemok pon bleyh cantik

Bella Bell said... [Reply to comment]

seuju dengan combi.. cantik itu subjektif.. :D

Ain said... [Reply to comment]

@combi

memang pada kita kalau dah cantik tu gemuk pun cantik. pada sesetengah orang pulak tak.. ada org bila gemuk je terus hina. manusia kan..

Ain said... [Reply to comment]

@Bella Bell

ain pun setuju. hehee :D

hiro said... [Reply to comment]

terima seadanya..bersyukur...tapi lain dah sekarang..keh2


buang la word verifi ni..

Ain said... [Reply to comment]

lain apenye hiro?


ok dah buang. sorry tak perasan :P

Q :) said... [Reply to comment]

jum join contest sy ? :)
pasal admire ni hihi^^

http://quratulmazani.blogspot.com/2011/05/post-anda-mesti-bertajuk-first-contest.html