CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, April 29, 2011

Segmen Weh! Halah, die bukan nak baca pun apa aku type

macam biasa. bila weekend je aku join segmen senggama minda oleh abang zam.
 (aku taktau senggama tu apa weh.sumpah! ayat senggama minda abang zam yang ajor)
segmen kali ni tak mencabar sangat macam last week. nasib baik. hehe.
 ni banner. memang banner dia cute. kau ada?

messy tu comel sebenarnya


okayyy. ni bukan banner. ni bakal suami aku.
nak muntah? silakan.




ni haa bannernye


kepada Zahiril Adzim. sorry dan I harap you  lupakan I... I taknak couple dengan you dah la.. you bukan best pon. haha. lagipun I dah terima Alex Turner jadi pakwe I... halahh, I tau you bukan baca pun apa I taip ni. tapi I pedulik apa. I nak cakap kat sini gak! You dengan I dah tak ada jodoh. sila terima kenyataan.

kepada Alex Turner. I love you sampai ajal! 
muahh muahh muahhh




korang nak join. join la. ade aku kesah?
apa? kau taknak join? lebih baik kau join kalau tak aku santau kau.


okbye

12 comments:

Abang Zam said... [Reply to comment]

kahkahkah! asal zahiril adzim siak!! kahkahkah

takde org lain ke? macam abang zam ke, or abang zam..kan kool tu

hahahah! thangs juin doh! nt aku review!

Bro Azqar said... [Reply to comment]

wehh!!! *adek* hahhahaha betui betui x paham!! XD hhahahaaa

Sarah Sayuri Hartnett said... [Reply to comment]

kenapa zahiril?mengapa?why?

hahaha

Ain said... [Reply to comment]

@Abang Zam
zahiril adzim comel kau tau tak. halahh kalau aku cakap pun kau takkan paham

*asal mesti contoh kau tu abang zam or abang zam?

Ain said... [Reply to comment]

@Bro Azqar
*abang* kalau nak paham pegi bukak belog the famous abang. baru la hang paham. ni segmen.

Ain said... [Reply to comment]

@Sarah Sayuri Hartnett
aku dah clash pon dengan dia. dah tak payah nak pertikaikan. haha!

Ini Kisah Tia said... [Reply to comment]

hehe . menyinggah dari blog abang zam ..

AwieKashi said... [Reply to comment]

apakah siot,,apasal zahiril~~ >.<
huhu

Ain said... [Reply to comment]

@Ini Kisah Tia
tenkiu sudi jenguk blog bucuk iteww ^.^

Ain said... [Reply to comment]

@AwieKashi
zahiril ada taik lalat. kau ada? hehe

AwieKashi said... [Reply to comment]

hehehe,,
agak2 la...
tya abng zam kalau nak tahu

Penyu said... [Reply to comment]

perghh... budak comel join segmen. bhahaha..