CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, April 26, 2011

BF saya lelaki sampah???



LELAKI YANG PERLU DITINGGALKAN


1. dengan kau dia cakap I LOVE YOU. dengan kawan baik kau pun dia cakap I LOVE YOU. *sila tinggalkan lelaki ini dengan kadar segera.


2. "sayang, you nak apa? I belikan. you nak makan apa? I belanja". *tapi pakai duit hasil pecah rumah kau semalam. kau mana tau kau kan bangang. watepak


3. muka handsome. tapi serabai. kurussssss. tersangat lah cengkung. sebab hisap dadah. *bangang lah sapa nak lelaki macam ni..


4. sangat bergaya bila dating. dengan sunglasses Rayben, kemeja kotak-kotak Padini, jeans Lee, kasut Supra. tapi semua pinjam housemate punya termasuk stokin Nike dan duit bayar makan korang tu. *baik couple dgn housemate dia!


5. bila keluar dating kau je yang keluar duit. pergi dating pon kau yang jemput dia  kat rumah. dia tak kerja mana ada duit. *bodoh


6. jangan harap lah dia nak bagi kau hadiah masa birthday kau nanti. birthday kau pun dia tak ingat. *nama penuh kau pun ingat2 lupa.


7. tak hormat mak bapak dia. kau ingat dia akan hormat mak bapak kau nanti? *mimpi!


9. "I sayang you, sebab bontot you mantap" ini bukan pujian la bangang! *ini lelaki shit.


10. call dia tiap-tiap hari.
    kau: "hello bie. buat apa tu?"  *nada mesti manja
    dia: "hye baby. manjanya suara you. geram I! I 
    tengah tgk blue ni. ermm sayang.. jom check in".
    *biarlah dia setim bersama web-web pornonya. 
    TINGGALKAN! 






p/s: sila buang sampah dalam tong sampah.
okbye

26 comments:

Penyu said... [Reply to comment]

pesal kau tag nama aku weh kat Facebook?
aku pakwe sampah ke?
bhahaha

Ain said... [Reply to comment]

tak. kau pakwe idaman. tak faham lagi? hhaha

Pisyek said... [Reply to comment]

phewiitt~ penyu tuuuu~~~ :P

Entri terkini: Tutorial redirect subdomain dan custom domain ke blogspot

Penyu said... [Reply to comment]

oh okay. *blushing* bila ade org nak kat penyu :)

AwieKashi said... [Reply to comment]

banyak sabar jelar...
blank seketika waktu.... ngee

Bella Bell said... [Reply to comment]

haha..ok2..sat lagi bf macam ni akan ditinggalkan..kena survey sorang2 dulu...

hehehe~~

Ain said... [Reply to comment]

@Pisyek
kenapa dengan penyu? haha. dia kacak? taklah. kau lagi kacak ;p

Ain said... [Reply to comment]

@Penyu
ehhh penyu blush lagi lagi lagi lah comell. haha *muntah

Ain said... [Reply to comment]

@AwieKashi
saborr jelahh. tapi knp blank? haha

Ain said... [Reply to comment]

@Bella Bell
boleh pulak nak servey. haha. pilih baik2. hehe. muka hensem sikit baru bonus. haha.

AwieKashi said... [Reply to comment]

xmau pikir2 bagi serabut...hehe
chill lah..

Ain said... [Reply to comment]

haha. ain chill je. sebab takde bf cenggini. takde lah serabut :)

Shamsuddin Amin said... [Reply to comment]

entry mmg tebaek...

suke header yg commel...
lagu pun cute n sweet sgt...^^

Santan berlada : Bowling :: sejarahnye...

Ain said... [Reply to comment]

@Shamsuddin Amin
tenkiuuuu.
oh header. google je. hehe
thanks drop comment :)

no_answer said... [Reply to comment]

hahah .
gud gud !

eyh , kalau laki tuh syg cume xamek aty je cm ner lak ? :P

Rad Zuan said... [Reply to comment]

*aq komen, aq comel??damn~haha~

owh,sangat hebat penulisan anda~
haha~
konklusinya?
semua takkan berlaku kalau korang tak couple~
see??
mudah kan hidup dalam dunia kejam ni~
haha!

Ain said... [Reply to comment]

@no__answer
tinggalkan jugak! kahkah.

Ain said... [Reply to comment]

@Rad Zuan
kau comel. terimalah kenyataan.
sebenarnya, komen kau ni lagi hebat. haha


dunia tak kejam. manusia yg kejam..

Abang Zam said... [Reply to comment]

aku nak tanya..sapa yg buat entry pasal aku? kau bagi la link..leh aku tengok

LOL

Arief Arf said... [Reply to comment]

wujud ke orang yang takde langsung satu pun dari ciri2 tu?
heheh

aQimie Ceplos said... [Reply to comment]

ahahaahah!! tak bleh blah.. lelaki cam ni kasi mati je sudah :D

Ain said... [Reply to comment]

@Arief Arf
wujud la... kot
hehee

Ain said... [Reply to comment]

@aQimie Ceplos
jangan.. tak baik buat macam tu. haha

Firdaus MuhdLod said... [Reply to comment]

bf ko mcm ni ke ? asal teruk sgt. haha

Ain said... [Reply to comment]

@Firdaus MuhdLod
mana ada lah pedot. aku bagi contoh jaaa. aku mana ada bf. haish

zarazueyin said... [Reply to comment]

Salam kenal ain,
best pulak entry ni...huhu
pernah terkena dgn lelaki yg ada ciri2 mcm tu hohoho....soooo YOU GOT TO GO....