CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, April 13, 2011

opsss saya terlepas kentut. sorry2

saya adalah seorang promoter pakaian kanak-kanak di sebuah supermarket terkemuka di ipoh. ok la rutin saya sebagai promoter macam biasa la. lipat pakaian. serve customer. hari ini lain daripada hari hari yang lalu. sedang aku berdiri mengemas pakaian yang bapak punya bersepah (gua tak puas hati customer sepah2 kan baju tak reti lipat balik. gila!) tiba tiba datang sebuah keluarga bahagia. datang nak beli baju la haper lagi. tapi bukan kat branch aku (sedihsedih) branch sebelah laaaa brand POLO. ok. anak dia hensem. haa tu lahh point aku sebenarnye! hehe. hensem doh! hensem kurang sikit anuar zain. ok. aku pun dengan segera buat muka comel korek korek kuku *korek taik kuku tu nampak comel tau. tak caya try. tapi dia tak pandang pun aku sebenarnya. yelaa kita tak hott :'(


lepas dekat sejam diorang pun habis borong. so diorang nak blah dah la. lalu la dekat sebelah aku... abang hensem tadi jalan paling belakang. aku tak toleh pulak tengok *intai pakai ekor mata je. hihi. 


prutttttt. prutt prut. sumpah doh. dia kentut 3 kali. betul aku tak tipu. dah la kuat. sapa? abang hensem tadi. dia tak sengaja tu aku tau.. walaupun dia kentut jauh sikit dari aku tapi aku tetap boleh bau. bau cilake. hehe



A: abang hensem tu kentut pun tetap nampak cool wuoh =)

11 comments:

pena rozie said... [Reply to comment]

ha...ha...ha... org hemsem keluar angin gak.

Izyan Masri said... [Reply to comment]

KEJE KAT MANA ? JJ KE PARADE ? HEHE XD

Ain said... [Reply to comment]

@pena rozie
cara dia keluarkan angin tu cool gila. sambil sebak rambut. cool kan?

Ain said... [Reply to comment]

@izyan masri
keje kat parade. heheeee.
izyan ipoh ka?

Izyan Masri said... [Reply to comment]

OUH PARADE.TAU2 ASAL TELUK INTAN,TAPI STAY KL SEKARANG :D IPOH TU KACANG PEAS JE SELALU DATANG XD

Ain said... [Reply to comment]

kacang peas. haha. ok2. nice to know u izyan =)

SobriMansor said... [Reply to comment]

hahaha...bengong ko dik....

Ain said... [Reply to comment]

@SobriMansor
heheee. hye acu.. hehhee





*sekali uncle gua komen daa ~.~"
(tu maknanya uncle gua comel comel)

dja_amiensukhri said... [Reply to comment]

ekekekkee~~ da kentut pon still nampak cool jep.. ^.^

Ain said... [Reply to comment]

@dja__amiensukhri
memang. cool gila. sebab dia hensem


*kalo tak hensem tak cool. rasa nak cepuk lagi ada la. hehe

no_answer said... [Reply to comment]

haha .
abg hensem kentut ?
haha :D