CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, April 14, 2011

kontest-sweet-face-style-gituuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu



saya sangat sweet so saya nak join! *click la


heeehehehhihihihihihhuhuhuhuhuhuhkhikhikhikhik
wawawawawawawawawawawawa
cam tak cayo den masuk kontest gini ~.~"
ok korang semua dah boleh berhenti gelak! heheehhh
1st time join kontes laaaa.

syarat kontest ni aku kene bagi reason kenapa aku rasa gamba aku sweet dan style gituuu.
ekekeke
ok straight to the reason
1.aku rasa gambar aku sweet sebab pakai tudung 
*selendang ke ape ke sume aku panggil tudung jeh
2.aku percaya bahawasanya aku sweet sebab mak aku selalu cakap aku sweet. AHAHAHAH
*taktau nak letak alasan ape dah ~.~"

ok tengok celah mana yang sweetnye.

cweet tak koranggggg? cweett tak? 
*lebih baik cakap sweet kalo tak aku cucuk montot korang pakai garfu!






A: harini due date. dan harini baru la nak join. ekeke. okbye

4 comments:

shaa bonitaa said... [Reply to comment]

hi cutie!! comeynye gmba..heee..tenks taw join my kontest..heee =)

Ain said... [Reply to comment]

@shaa
hehe comey? ala kiter nak sweet
*bagi betis nak peha. hehe
welcome shaa =)
shaa tomei2. *bodek mne tau menangg. ekeke

Azroy Kassim said... [Reply to comment]

good luck.. comel tu.. mesti mng punyer

Ain said... [Reply to comment]

@Azroy Kassim
haha. ni perli ke haperr. tenkiu bebeh!