CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, June 23, 2011

siti nurhaliza beranak? yeke?

korang ada baca paper pasal orang buang anak? bayi dijumpai? bayi dalam tong sampah? mayat bayi dihurung semut? 

jom lah kita cakap pasal isu BUANG ANAK. apa punca masalah buang bayi ni eh? mak bapak kah? guru-guru kah? atau ibu kepada bayi yang dibuang? atau mungkin juga bapa kepada bayi yang dibuang? atau mungkin Pak Deris pekebun sekolah?

Apasal mak bapak pulak yang salah? kau ni memendai je...
atenye.. kalau anak-anak liar pukul 1 pagi pun asik sgt dengan duniawi lepak sana lepak sini tu salah siapa?
ouhhhhhh anak tu yang degil.. bukan salah bapak ye?
dah tau anak degil apasal tak bunuh masa kecik-kecik dulu? errr maksud aku apasal tak marahkan aje? maki lah sikit. lempang ke.. baru lah ada pedoman. bebudak sekarang mana boleh cakap lembut2.. tangankan aja.. HAR HAR HAR...

Apasal pulak guru-guru dipersalahkan?
memang bangang lah sape salahkan guru. Tugas guru mengajar Matematik, Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Sejarah, S I V I K DAN KEWARGANEGARAAN, Geografi.. bukan kerja guru larang bebudak ni keluar rumah 1pagi..

salah Ibu kepada bayi?
tak boleh jugak salahkan beliau.. mungkin kepalahotak dia tak berapa banyak akalnya sehinggakan sanggup buang seorang bayi yg keluar dari rahimnya sendiri.

salah Bapa kepada bayi kan?
yeahh. tepat sekali. kenapa? hahaha. sebab bapak dia shoot tepat. tahniah kepada bapa bayi!

tapi.. apasal Pak Deris doh? sian orang tua tu..
sebab Pak Deris nampak ibu dan bapa bayi tu sedang 'bekerja keras' dibelakang sekolah tapi dia diamkan aje.. patutkah? memang patut sebab ibu bayi tu adalah anak beliau. kang bising-bising kang anak dia lari rumah pulak.. dah la sekor tu je anaknya..

lagi salah siapa? salah kita la... apasal salah kita pulak dah? yela... selalu je kita nampak couple naik motor peluk-peluk ketat gila sampai angin pun tak boleh lalu dicelah tu.. selalu je kita nampak couple mandi dan 'main' di sungai mahupun air terjun kan... selalu je kita nampak makwe rela diraba oleh pakwe dibawah jam besar pada malam merdeka kan.. tapi ada ke kita tegur? ada? ehhh aku ada tegur tau. aku tegur satu couple ni baik punya kissing dpn kereta aku. tapi jalan pulak tu -.- *sial patplohpat hari* balik2 aku yg kene sound. dia cakap "pak hang tak pernah buat ka? celaka kacau aku tgh setim" lalu aku blah.. 
*takut! hahaah. laki tu dah lah berbadan besar dan kulitnya hitam berminyak. eeeeewwww*

Firman Allah dalam Surah Al-Israa' ayat 32 yang bermaksud:
       "Dan janganlah kamu mendekati zina, sesungguhnya zina itu adalah suatu perbuatan yang keji dan suatu jalan yang buruk".


apa yang siti nurhaliza beranaknya? celaka!
okbai

9 comments:

-Faridz- said... [Reply to comment]

haish..

-Faridz- said... [Reply to comment]

mcm2 dunia..

Muhd Fadil said... [Reply to comment]

apebenda kau merepek ni Ain? hah? bhahaha

adwafarahin said... [Reply to comment]

entry kesedaran bagus2!

AYuNG said... [Reply to comment]

ehhh..tajuk lain entry lain?? hihi...
yg penting, bukan salah baby tersebut..:)

Bella Bell said... [Reply to comment]

ewwww... muka laki macam tu pon nak kiss ke? hahaha!!~


ending yang cukup menarik :)


^^

Bui Idzra Ryn said... [Reply to comment]

huiissshh..saspen sekejap tengok tajuk..hihi

mushroom said... [Reply to comment]

bapak dia shoot tepat tu x nk klh hahaha

apik pehe said... [Reply to comment]

aihhh..ni semua salah perangai sendiri