CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, February 5, 2011

UNISEL


Beberapa bulan masa aku dihabiskan disini. satu sem je p0n! HAHA. UNISEL BESTARI JAYA. agak best. bes0rrrrr. haha. dalam 1 kawasan unisel tu macam2 ada. dah mcm 1 pekan. best. tapiiiii. sangatlah ULU. haha. ESTATE kannnnnnn. kat sini aku amek Dip. In Business Management. Memang aku minat business nih. thats why la aku amek c0urse ni..

Banyak sebab sebenarnya aku quit dari unisel ni. tak payah nak citer semua la kan. nanti k0rang penat nak baca. heheee. salah 1 sebab adalahhhhhhh jeng jeng jeng. hehe. sebab aku lebih minat pada beauty =P (cam lawa je kannn) sebab aku tak lawa la aku amek beauty ni. nak bagi lawa lah! jangan dengki boleh? haha.
 0k dah lari tajuk -.-

N0w aku sedang belajar beauty kat salah 1 institute kat Malaysia ni =)
saya bercita-cita nak bukak spa. macam Spa Q tuuu (byk tgk tv). 
eh k0rang! d0akan aku tau!

Tapi kenangan kat unisel aku tak pernah lupa... classmate.. h0usemate.. eh nak bukak cerita pasal di0rg boleh? b0leh x? alaaaaa boleh laaaa. hehee

teman paling rapat kat unisel =)
Nazatul Nisya (yg kiri.yg kanan tu saya lah aish!). 
SUMPAH RINDU dia d0wh d0wh d0wh (ayat muda-mudi zaman sekarang). classmate merangkap bestie =)
 yg lain p0n aku ingat gak. kira semua dalam ingatan lahh. 



ni jela yg ada dalam simpanan =P
pada yang lain kal0 muka k0rg xde kt sini tu tak bermakna k0rang tak v0uge atau tak t0ugh. hehe. and tak bermakna aku tak ingat k0rang. aku ingat semuaaaa.

eh nak cerita pasal r0omate boleh? heheee. r0omate aku gila. tak pernah sebulu ngan aku. dia sangat lah peng0t0r. dia adalah salah 1 stress0r aku. haha. selama 1 sem aku sebilik ngan dia (nama tak perlu dinyatakan) aku jadi gini...


dahhh dahhh. aku taknak jadikan bl0g aku tempat mengumpul d0sa. haha.
pengajaran yang aku dapat selama 1 sem aku kat unisel adalahhhhh
JANGAN JADI PENGOTOQ!







3 comments:

nisya said... [Reply to comment]

walaupn ada ckit je psl aku..tp aku ttp terharu dow!!!menangis aku bce!!thanks!!!

no idea said... [Reply to comment]

oooooo ain pengotor rupanya eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ain Airul said... [Reply to comment]

nisya: heheee. aku xleh tulis pasal k0 panjang2. sedihhhhhhhhhhhh

no idea: -.- bukan ain yg peng0t0r. errr