CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, July 3, 2011

we are family :)

kat sini bukan semuanya aku kenal. ada yang pernah jumpa... tapi kebanyakannya kenal kat alam maya je.. dalam dunia blog dan group di facebook... tapi kami rapat ^^

kalau ada yang sakit, semua concern. especially dia.. yang lain punn.. =)
kami semua ramah tau! hehe.. bila berkumpul habis gamat dunia! macam-macam perangai.. hahahaaa.. tiap-tiap malam aku gelak besar bila bersembang dengan diorang.. bila bukak je wall BP mesti nak ketawa. ada je benda yang  dia.. dia.. dia..  dia..  dia.. dia.. dia.. dia.. dll nak jadikan bahan ketawa.
kat group ni ada Raja Typo tau! siapa? heheee...
dia lah. hahaha. ok aku pun selalu typo -.-
Di group ini typo adalah satu kesalahan besar. 'korang typo korang rasa'. hahaah. rasa apa? rasakan la sendiri sakitnya hati bila kena bahan dengan dia.. <-- nakal gila. tapi kene hormat dia sebab dia abang long dil. dan yang akan menjadi geng pembuli adalah dia dia dia dan raaamai lagi T.T *jaga-jaga.. ada yang memerhatiiiiiii*
lagi sorang abang long kami ialah dia. walaupun jarang borak tapi dia selalu datang tengok-tengok kawasan. dan dia sangat comel. serius.

BP dah banyak kali buat gath. boleh dikatakan setiap gath memang happening. tapi aku tak pernah pun lagi join. hanya mampu LIKE gambar-gambar diorang kat gath tu.. sedih siak. tapi aku ringankan je tgn pegi like gambar2 tu walaupun dalam hati gua sumpah seranah habis. bhahahhaha. T_T
click sini untuk gambar-gambar gathering di Gunung Lang.. nak tgk lagi gambar? sini!
click sini untuk info mini gath di 3 tempat dalam satu hari!
click sini pulak untuk video gath :)
dah tgk? happening kan? okay BPians memang fotogenik. haha.

BP dah ada T-shirt sendiri tau!

cantik? abang kacak ni lah yang design :) 
khabarnya T-shirt ni dapat next gath. insyallah.. sapa yang pergi gath nanti dapat pakai awal lah.. 
oh ye! gath! ok next BP's gathering 10 July ni di Taiping Perak. activity comfirm best! BBQ, mandi-mandi, and paling best photoshoot free! hehe ihsan dia<-- photograper hebakk! soooooo sapa2 yang rasa nak join tu cepat-cepat inform dekat admin ye. dan seperti biasa.. aku  tak dapat join gath akan datang. sekali lagii. dem! gua kene ciken pox. bila la dapat jumpa BPians yang lain. tak sabar ni!
kepada admin: buat la gath lagi lepas gath kat Taiping nanti.. nak pegi!

siapa admin BP ya? 
tukang approve request dan orang yg sentiasa memastikan keamanan BP:



Nak jadi sebahagian daripada keluarga besar BP? click gamba bwh ni :)

nota kaki anak badak: kami disatukan dibawah satu nama.. Blogger Perak
okbai!

20 comments:

Bro Azqar said... [Reply to comment]

waahh!!! ayat yg sngat kencang di situu!!! ahhaa.. awat den punye sepesl ada tilte raaja??? hahahaha XD like!

Admiral Hafiz said... [Reply to comment]

alaaaa xleh join lg ke gath taiping?
xbest la klu mcm ni...

Entry Terkini:
Review Filem Transformers 3: Dark Of The Moon - Mengecewakan?

aliaa farhana said... [Reply to comment]

pergh~ ramai gile kne tag....suke gile sbb kak al org first kne tag...hahaha seyes entri ni wat rase mcm kite mmg 1 family....

~Kirin Selama Perak~ said... [Reply to comment]

nak join group ni boleh tak?
:)

Ain said... [Reply to comment]

@Bro Azqar
sebab ekau Rajo Typo
SEPESL pun boleh.. TILTE pun boleh ye az..
-.- typo manjang

Ain said... [Reply to comment]

@Admiral Hafiz
takleh join lagi laaa.. sedihnye :(

Ain said... [Reply to comment]

@aliaa farhana
kite mmg satu family pun kan? ehehee. sayang kak al!

Ain said... [Reply to comment]

@~Kirin Selama Perak~
bolehh sebab admin nama KSP tu kacak.


-.-"

aliaa farhana said... [Reply to comment]

heeee~ syg ain jugak!! harap2 cepat la sembuh chicken pox 2...harap2 dpt dtg taiping...

Ros Anisza said... [Reply to comment]

saya bukan admin tapi tukang approve orang...kihkihkihkih

Ain said... [Reply to comment]

@aliaa farhana

harap sgt sempat sembuh sebelum hari gath tu.. nak sgt pegi.. dah byk kali dah tak dpt join gath tau. sedih mak noks

Ain said... [Reply to comment]

@Ros Anisza
baiklah tukang approve orang.. yg comel :) hihi

Muhd Fadil said... [Reply to comment]

org ganu leh join group ni tak?

shahjiehan said... [Reply to comment]

mcm best je.. nk ikot!

muhamad hanif said... [Reply to comment]

wwweeeewwiiittt..

org perak ? kejor yob kejor

hahaha

Ain said... [Reply to comment]

@Muhd Fadil

boleh tapi kene kawen dgn awek perak :)

Ain said... [Reply to comment]

@shahjiehan
ikot? gi mane? gath ehhh. jom! jom pi tepeng!



*padahal ain pun tak pergi*

Ain said... [Reply to comment]

@muhamad hanif

wooot wooott

saya anak jati perak ^^

muhamad hanif said... [Reply to comment]

kk ?

Ain said... [Reply to comment]

@muhamad hanif
bkn kk. ipoh :)